OR-verkiezingen

 

 
 


Wij zijn de ondernemingsraad van het kerndepartement (OR KDP) IenW.

Bij de OR maak je deel uit van een team van 17 collega’s dat zich samen inzet voor een sociaal veilige en plezierige werkomgeving. Dit doen we vanuit verschillende achtergronden en expertise. Iedereen is welkom bij ons en doet ertoe! Wij zijn een afspiegeling van de organisatie en zetten ons in voor alle medewerkers!

Wat doet de OR KDP? 
We zijn betrokken bij de ontwikkelingen die de medewerkers raken. We geven advies bij organisatiewijzigingen, luisteren naar medewerkers, houden een vinger aan de pols bij alle lagen en dimensies van onze organisatie.

We winnen informatie in, overleggen met de bestuurder, we dienen eigen voorstellen in, signaleren mogelijke problemen en uitdagingen en stellen die aan de kaak.

Kortom: we werken samen aan een veilige, energieke organisatie waar iedereen zich optimaal kan ontwikkelen en zichzelf kan zijn. Wij zetten ons in voor de medewerkers en de organisatie.

Deel uitmaken van de OR KDP is inspirerend en leerzaam
Je werkt aan een betere werksfeer en goede arbeidsomstandigheden. Door de gesprekken met medewerkers, de SG, DG’s en directeuren gaat een wereld voor je open. Oh ja, niet onbelangrijk: je wordt hiervoor vrijgesteld en je kunt echt het verschil maken!

Als lid van de OR KDP:

  • Ben je betrokken bij alle ontwikkelingen binnen IenW;
  • Ga je in gesprek met o.a. de SG en DG’s;
  • Werk je samen met collega’s aan een veilige en energieke organisatie;
  • Ben je de ogen, oren en stem van je collega’s, en
  • Kom je op voor hun belangen en wensen.

Stel je kandidaat en maak het verschil!

Je bent de oren en de ogen van de organisatie en je geeft alle medewerkers een stem en gaat in gesprek met de SG, DG’s en directeuren over zaken die ons allen direct raken. Denk hierbij aan reorganisaties, werkklimaat en werkdruk. Ook geeft de OR je alle gelegenheid om je persoonlijk te ontwikkelen.

Laat je stem horen.

In april zijn de verkiezingen. Jij kiest dan wie jou vertegenwoordigd in de ondernemingsraad voor de komende 3 jaar. 

April Dat lijkt nog ver weg, maar de voorbereidingen voor deze verkiezingen zijn al in volle gang. Binnenkort zullen we jullie via verschillende kanalen informeren en enthousiast maken natuurlijk.

Want we zijn op zoek naar JOU!  Misschien ben jij wel de ideale kandidaat!

Staat 11 april 2024 al in je agenda? Nee? Noteer die datum! Dit is namelijk een belangrijke dag voor het kerndepartement en voor ons allemaal. Op die dag kiezen we de nieuwe leden voor de ondernemingsraad van het kerndepartement, de OR KDP. Breng je stem uit!”

Wil je meer weten over het werk van de OR KPD?
Ga naar: Home - OR Kerndepartement - Plein IenW

Wil je een van de huidige leden leren kennen?

Stuur dan een bericht naar de postbus van het ambtelijk secretariaat. Je kunt ook een dagje meelopen met een van de leden van de OR!

Wil je je verkiesbaar stellen als kandidaat voor de OR?

Stuur dan een bericht naar de postbus van het ambtelijk secretariaat.

 

Nieuws IenW

Welkom bij het nieuwsplatform van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Hier vind je persberichten, toespraken en optredens.

Volg ons via

        Logo Facebook

 
Cookie-instellingen